Лукс, уют, финес

Сухо строителство


Гипсокартонът е универсален строителен материал, който се препоръчва именно при такива трудности. Той съчетава в себе си няколко предимства и качества, което позволява лесна и безпроблемна работа с него. Освен това е лек и сравнително евтин, което допълнително създава стимул за работа с него и най-вече за създаването на желаните промени по отношение на интериорния дизайн. Чрез т.нар. „сух способ” на този материал се създават отлични предпоставки за идеалното изравняване или пълното обновление на старите стенни повърхности. При употребата на този способ не се отделят характерните за ремонтния процес огромни количества прах и мръсотия.

Image
Вижте всички статии за сухото строителство
Image

ел. услуги

Причина за повреда в електро уредите може да бъде и прекомерното им износване и похабяване. Колкото и качествени да са уредите, те рано или късно остаряват и поради тази причина е необходимо да се заменят с нови. Също така може да се поправят, стига степента на повредата да не е много сериозна. Това отново преценяват специалистите, които поемат отговорността да отстранят уврежданията. От степента на повредата до голяма степен зависи и цената на ремонта. Ел.услуги наред с Вик са едни от най-търсените и наложителни в бита и ежедневието. Във всеки дом има огромен брой електрически уреди, от чието качествено и пълноценно функциониране зависи изпълнението на домакинските задължения.

Поставяне на плочки

При лепене на плочки има различни изисквания и условия, защото те са разнообразни по вид и съответно са предназначени за различни помещения. Ако например се налага поставянето на плочки по стената и пода, е препоръчително да се започне от стената. Те не трябва да започнат от най-долния ред, който се намира на пода, а един или два реда по-нагоре. Плочките с изрисувани по тях декоративни елементи също са предпочитани, но трябва да се внимава да не се залепят на обратната страна, защото това със сигурност ще доведе до разваляне на целия ефект. Подготовката преди начало на лепенето е свързана с предназначеното за целта място – да бъде почистено и равно.
Image
Image

ВиК услуги

Много фирми в наши дни работят в сферата на ВиК услуги. Те са постоянно търсени в бита и ежедневието и са свързани предимно със запушени канализационни системи или тръбопроводи. Също така е възможно да се отнасят за монтиране на мивки или отстраняване на аварии. Каналите редовно се запушват, като причините за това могат да произлизат от различен характер. Най-често това се дължи на огромното количество отпадъци, които всеки ден попадат в тръбите и каналите. Една от най-често срещаните вик услуги е отпушването на канал посредством вода под налягане. То се състои от система на контролирано високо налягане на вода от резервоар, като например налягане от помпа или свързване към водо преносната система.

Мазилки и шпакловки

Съществуват съвременни материали за направа на зидария, на стени и по-качествени кофражи. Хастарните варо-циментови мазилки намират все по-широко приложение за сметка на тънко слойните декоративни мазилки. Съвременните материали за шпакловане до такава степен улесняват работата, като освен всичко останало направената по този начин шпакловка е качествена. Това се гарантира допълнително от надеждността на материалите. Сред основните предимства на новите материали е опростеният начин на подготовката на разтвора. Гарантира се получаване на такъв разтвор, който притежава оптимални за полагане на шпакловката качества.
Image
Image

Бояджийски услуги

В сферата на строителството и ремонта се предлагат различни по вид услуги. Търсенето се дължи на простия факт, че за извършването на определен ремонт, независимо дали частичен или пълен, се изискват съответните познания и опит. Такива притежават само специалисти, които са високо квалифицирани и с дългогодишна практика зад гърба си. Поради тази причина те са най-добрият вариант, когато се налага боядисването на стени или тавани. Боядисването е нещо, с което много хора се занимават. Това важи не само за професионалните бояджии, но също така и за хора, които не работят в тази сфера.

свържете се с нас